آیفون ۱۲ پرو مکس 128 گیگابایل دست دوم
32٬900٬000 تومان
آیفون ۱۲ پرو مکس دست دو | iPhone 12 Pro Max 128GB
فناوری 5G
فیلمبرداری دالبی ویژن
لیدار اسکنر
ریجستر شده
همراه با گارانتی...
مک پی سی
مکینتاش (Mac) یک خانواده از کامپیوترهای شخصی ساخت کمپانی اپل است؛ اولین مکینتاش در تاریخ ۲۴ ژانویه ۱۹۸۴ تولید شده است که اولین کامپیوتر شخصی دارای رابط کاربر گرافیکی بود. بر اساس نتایج تحقیقاتی که کمپانی IBM به دست آورده است، کاربران مک ۲۲ درصد بهرهوری بیشتری نسبت به کاربران ویندوز داشتهاند. همچنین IBM معتقد است که کاربران سیستمعامل مک، فراتر از حد انتظار ظاهر شدهاند. در اینجا قصد داریم مقایسه ای بین مک و ویندوز انجام دهیم و به نقاط قوت و ضعف هر یک بپردازیم.
اپل در طراحی محصولاتش هنرمندی بیرقیب و بی همتاست.
اپل سالهای متمادی را برای طراحی محصولاتش صرف کرده و در این طراحی از کارشناسان و متخصصین خبره استفاده نموده است. طراحان اپل به تمام جزییات در طراحی محصولات توحه می کنند تا محصولی زیبا و شکیل و حرفه ای تولید گردد. اما طراحی کامپیوترهای شخصی ویندوز که توسط سازندگان مطرح دنیا انجام می شود معمولا در مقایسه با مک اقتصادی تر و ساده می باشد.
ویندوز از مجموعه نرمافزارهایی برخوردار است که بیشتر در دسترس عموم قرار دارند.
با این که در زمینه نرمافزارهای جانبی فاصله این دو رقیب بسیار کم شده ولی PC در وضع بهتری نسبت به مک قرار دارد. بطور مثال مجموعه آفیس که برای ویندوز منتشر شده از قابلیتها و ویژگیهای بیشتری نسبت به نسخه مک برخوردار است. این نکته در خصوص نرمافزار معروف Auto CAD نیز صادق است.
مک معمولا گرانتر است.
برای خرید مک هزینه بیشتری نسبت به PC نیاز است و معمولا باید هزینه بیشتری پرداخت شود. به این نکته توجه داشته باشید که در برابر هزینه بالایی که بابت محصولات اپل پرداخت می کنید، با محصولی با طراحی فوقالعاده و کیفیت بالای ساخت مواجه میشوید که رضایت شما را در بر دارد.طرفداران محصولات ویندوزی قیمت بالاتر مکهای اپل را به عنوان «مالیات اپل» می دانند.
ویندوز پلتفرم مناسب تری برای بازی در مقایسه با مکهای اپل است .
محصولات ویندوز به دلیل تنوع بیشتر و قابلیت بالای ارتقا و تغییر وضعیت سختافزاری، برای بازی های کامپیوتری مناسب تر هستند و علاقهمندان به بازیهای رایانهای به PC تمایل بیشتری نسبت به پلتفرم مک نشان میدهند.
در سیستم های ویندوزی دست شما برای ارتقای کارت گرافیک یا حافظه RAM و دیگر اجزای PC برای پشتیبانی از بازیهای جدید کاملا باز است. در مقایسه، پلتفرم مک برای ارتقای سخت افزاری محدودیتهای بزرگی دارد که در نهایت شما مجبور به خرید یک دستگاه جدید با صرف هزینه زیاد می شوید.
مکهای اپل پشتیبانی بهتری نسبت به سیستم ویندوزی دارند.
اگر سیستم مک شما دچار مشکل شود، می توانید به نزدیکترین فروشگاه اپل، مراجعه نمایید و از پشتیبانی فروشگاه اپل بهره مند شوید. معمولا مک شما در سریعترین زمان ممکن و بدون پرداخت هزینه تعمیر میشود. مایکروسافت نیز فروشگاهها و مراکز خدمات پس از فروش مناسبی را در این زمینه تدارک دیده ولی نسبت به تعدد و کیفیت فروشگاههای اپل اختلاف زیادی دارد. برخی از سازندگان سختافزاری PC نیز امکانات مناسبی را برای مشتریان فراهم نکرده اند و بدین منظور میزان رضایت مشتریان PC از خدمات پس از فروش به مراتب پایینتر از مک میباشد.
مک و PC ظاهر متفاوتی دارند ولی کار کردن با آنها ساده است.
معمولا کابران PC برای کاربا مک در ابتدا با مشکل مواجه می شوند، در صورتی که تجربه کار با مک ساده است. به جای منوی استارت در ویندوز، اپل Finder را به شما پیشنهاد میدهد که تمامی برنامهها، سندها و فایلهای شما در آن قسمت قرار گرفته اند. مک و PC هر دو رابط کاربری مناسبی برای یک کاربر تازهکار و حرفهای فراهم نمودهاند که هر کاربر بنا بر نیازش می تواند به سهولت به اهداف خود برسد.
سیستم عامل اپل مزایای منحصر به فردی دارد.
مکها معمولا نرمافزارهای مفیدی مثل iPhoto،Mail ،Garage Band ،iMovie و دیگر نرم افزارها را به طور پیشفرض با خود دارند، درحالی که ویندوز با نرمافزارهای کمتری در اختیار کاربران قرار می گیرد.
مک از نظر ساختاری در برابر ویروس و بدافزار ایمنتر است.
به این دلیل که تعداد مکهای مورد استفاده بسیار کمتر از تعداد پیسیها است، از اینرو مکهای اپل کمتر مورد تعرض و هکرها قرار میگیرند؛ در نتیحه ایمن تر و مقاوم تر هستند. بطور کلی، هکرها میتوانند با حمله به ویندوز و صرف زحمت کمتر، تعداد بیشتری از کامپیوتر را مورد حمله خود قرار دهند. اگرچه در سالهای اخیر شاهد افزایش ویروسهایی هستیم که سیستمعامل مکینتاش اپل را مورد حمله و هدف خود قرار دادهاند. اپل با علم به این موضوع، در پی آن است تا با ایجاد راهکارهای پیشگیرانه در نسخههای جدید مک، سیستمعامل و کاربران خود را از آسیب بدافزار و ویروسها محافظت نماید.